Klachtenformulier

 

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Helaas komt het soms voor dat er dingen verlopen op een manier die u anders zou willen zien.

U kunt altijd met uw arts of met de assistente bespreken waar u zich ontevreden over voelt. Ook suggesties zijn welkom. Op deze manier kunnen wij zien of wij onze organisatie of werkwijze moeten aanpassen. U kunt ook onderstaand klachtenformulier gebruiken, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Komt u er met de arts niet naar tevredenheid uit? Dan kunt u zich wenden tot de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). U kunt dan worden bijgestaan door een onafhankelijke klachtenfunctionaris van deze stichting om uw klacht tot uiting te brengen. Voor meer informatie hierover zie: www.skge.nl.

 

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.